Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Onze installateurs zijn gecertificeerd voor het installeren van elektrische installaties:

  • Het ontwerp van de totale installatie (NEN1010 – de norm voor het aanleggen van laagspanningsinstallaties – zoals verplicht in het bouwbesluit)
  • Berekening van de benodigde kabeldikte
  • Veilig werken (NEN3140 – voor de bedrijfsvoering van technische installaties – en zoals op te maken uit de Arbowet)
  • Veilige netwerken (WiFi, router configuratie, TCP/IP)
  • En elke laadpaal fabrikant biedt eigen trainingsmodules aan
  • VDE 1000V gecertificeerd handgereedschap


Waarom is certificering zo belangrijk?

Een laadpunt maakt gebruikt van een relatief hoge spanning en stroomsterkte. En omdat het laden over het algemeen enkele uren duurt, is de belasting ook erg hoog.

In uw huis maken meerdere apparaten gebruik van de stroomvoorziening. Denk hierbij aan uw wasmachine, droger, oven of elektrisch fornuis. Als al deze apparaten tegelijk aan staan, is het belangrijk dat er voldoende stroom is om ze één voor één te kunnen voorzien. Dit wordt ook wel loadbalancing genoemd. Bij een hoog stroomverbruik in huis is het handig om het laadstation een lager verbruik te geven. Bij een laag stroomverbruik in huis wilt u juist het omgekeerde en uw auto van meer stroom voorzien.

Het zelf installeren vereist daarom de nodige voorkennis om dit veilig te kunnen doen. Al onze installateurs zijn gecertificeerd. Zij kunnen uw kabels trekken en het laadstation aansluiten. Daarnaast maken zij de nodige aanpassingen in uw meterkast.

Uitvoering van de werkzaamheden vinden plaats op basis van de algemene voorwaarden en uiteraard zijn we in het bezit van de benodigde verzekeringen (mocht er onverhoopt toch iets misgaan).

Tot slot beschikken de monteurs over het beste gereedschap (DeWalt, Wera, Benning, etc) en testapperatuur, inclusief een speciale laadpaal tester. Alle tijdens de installatie gebruikte componenten zijn van de hoogste kwaliteit.

Uiteraard kan een bewijs van certificering overlegd worden als u daar prijs op stelt.

installateurs zijn gecertificeerd
installateurs zijn gecertificeerd

Award

We hebben recent een ‘Performance Excellence‘ award gewonnen. Deze award is toegekend door Tesla doordat onze klanten in het kader van het kwaliteitsprogramma van Tesla consistent positieve feedback geven over onze installaties.

We leveren van elke installatie meerdere foto’s aan bij Tesla, zodat ze over de kwaliteit kunnen waken en zeker weten dat de lader conform de gestelde eisen opgeleverd is.