5,0
Reviews en ervaringen

Top

8 juli 2024

Fijne communicatie, snelle service en vakmanschap. Ziet er top uit.

Anthony van de Ven

Professional and quick service

3 juli 2024

Professional installers and very efficient in their service. Highly recommended.

Manjiri Sharma

Snelle en kundige service!

1 juli 2024

Ik ben erg tevreden over sneleenlaadlaal.nl! Na een rondje op het internet gezocht te hebben kwam ik op deze site terecht. Erg duidelijke, vriendelijke communicatie door Maikel. Ik kreeg goed uitleg en advies. De laadpaal was binnen twee weken geïnstalleerd. De installateurs hebben de laadpaal kundig aangelegd, en alles netjes achtergelaten.

Ook nadien goede uitleg en begeleiding bij vragen. Een aanrader!

WZorgh

Snel geregeld én goede service

13 mei 2024

Na de aanvraag via de website snel een offerte ontvangen. Na akkoord ook binnen 2 weken een afspraak voor installatie. De installatie is gedaan door 2 nette mannen met verstand van zaken. Tijdens de installatie bleek de praktijk anders dan de foto’s die ik had opgestuurd. Dat bleek geen probleem te zijn voor de vaklieden. Ze hebben een goede oplossing bedacht waardoor het ze alsnog op dezelfde dag gelukt is. Echt een aanrader.

Frank G.

Snel en netjes, aanrader !

29 april 2024

Via de Tesla site in contact gekomen via de mail. Ik kreeg snel antwoord en op verzoek advies via de de telefoon. Binnen een dag een duidelijke offerte en na een week hing laadpaal al aan de muur. Hele nette mannen en erg vriendelijk. Aanrader!

Karen

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van Sneleenlaadpaal.nl uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.