Reviews en ervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Snel, efficiënt, flexibel

Rated 5 out of 5
13 september 2023

Herken alle reviews. Dit is hoe je wil dat werkzaamheden bij of in je huis worden verricht. Goede communicatie van tevoren en vakkundige uitvoering. Doen!

AJ

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
9 september 2023

Vooraf aan de installatie van de laadpaal al prettig contact gehad met Michiel via e-mail. Hij reageert snel, zelfs in het weekend. Goed en duidelijk advies gekregen. De kosten waren vooraf al duidelijk, zoals het hoort. Ik had me een paar dagen voor de installatie nog bedacht over de locatie van de laadpaal waardoor er extra gegraven moest worden. Dat was allemaal geen probleem. De laadpaal is vakkundig geïnstalleerd en de oprit is netjes achtergelaten. Zoals de titel al zegt: ik ben heel tevreden. Aanrader.

Alex

Top

Rated 5 out of 5
29 augustus 2023

Is zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

Ben er heel blij mee 🙂

Niet verder zoeken.

Hier moet je zijn.

Hans Boogaarts

Vakman en Specialist in laad oplossingen!

Rated 5 out of 5
18 juli 2023

We hebben wederom (ivm verhuizing) een nieuwe Zappi laadpaal laten plaatsen door Michiel en tevens de hele groepenkast laten vervangen. Wat een vakman is dit. Deze keer was het vooral een uitdaging om de kabel van de laadpaal naar de meterkast netjes weg te werken. Gedurende het gehele proces van advies, offerte, leveren, installeren tot aan de oplevering altijd meedenkend om uiteindelijk het beste maar ook mooiste resultaat te realiseren. Dankjewel Michiel

Reinier en José Hartman

Vlot en Vakkundig

Rated 5 out of 5
8 juni 2023

Snel een offerte en binnen korte tijd een datum voor plaatsing afgesproken. Nog voor de afgesproken tijd ter plaatse. Michiel denkt mee en heeft alles snel en en vakkundig geplaatst. Aanrader!

René

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.