Sneleenlaadpaal.nl is een merk van De Neef Elektrotechniek B.V, gevestigd te Gorinchem en werkzaam in Midden en Zuid Nederland.

Energietransitie

De energietransitie is mogelijk de grootste uitdaging waar we als samenleving ooit voor gestaan hebben. De komende jaren zullen we op drie manieren de strijd tegen het opwarmen van de aarde aangaan

  • Opwekken van duurzame stroom via zonnepanelen
  • Het efficiënt verwarmen van water en woning middels warmtepompen
  • Overstappen naar elektrisch rijden

De overheid pompt de komende jaren miljarden subsidie in deze markt (zowel in aankoopsubsidies als onderzoeksubsidies en opleidingssubsidies), maar toch wordt er een groot tekort verwacht. Dit zou een vertraging van de agenda van de overheid kunnen veroorzaken, waar we mogelijk nog generaties last van hebben.

De Neef Elektrotechniek B.V.

De Neef Elektrotechniek B.V. richt zich op het laatste punt – het wegwerken van het tekort aan laadpalen om de energietransitie succesvol te laten verlopen via ons merk Snel een Laadpaal. In vrijwel heel Nederland zijn wij hard bezig om het aantal laadpalen thuis te verhogen. We streven er naar om u snel van een laadpaal te voorzien: na het aanschaffen van een elektrische auto is het prettig als u ook thuis op uw eigen oprit uw auto kan laden. Wij werken vlot en efficiënt. Bij het opmaken van onze offertes staat de kwaliteit van de installatie voorop.

Per opgeleverde paal zal er een donatie gedaan worden aan het treesforall fonds.

Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact op met ons of vraag direct een offerte aan.

De kleine lettertjes

Sneleenlaadpaal.nl is een merk van “De Neef Elektrotechniek B.V.” te Gorinchem, ingeschreven bij de KVK onder nummer 83463933 en bekend bij de belastingdienst onder BTW nummer NL862884184B01.

Op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing
Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Klik hier voor de privacy voorwaarden.

Contact De Neef Elektrotechniek Sneleenlaadpaal.nl