U zoekt een installateur voor uw Easee? Of wilt u uw Easee laten installeren thuis? Sneleenlaadpaal.nl is een door Easee goedgekeurde en gecertificeerde installateur waardoor wij snel en veilig uw laadpaal kunnen installeren. Of u uw Easee thuis wilt laten plaatsen, of op uw werk, we staan altijd snel voor u klaar. We installeren de Easee in Rotterdam, Bergschenhoek, Pijnacker, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Barendrecht, Spijkenisse en overal in de omgeving van Rotterdam en daarbuiten.

Easee logo
Easee charge

Een technologische krachtpatser

De Easee heeft een strak design en is compact. Daarnaast heeft de Easee alles wat u zoekt in een slimme laadpaal: het ondersteunt load balancing, is betaalbaar, heeft een kaartlezer waardoor u ook automatisch kunt verrekenen en heeft een ingebouwde SIM kaart voor gegarandeerde connectiviteit. Daarnaast is de Easee te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, blauw, grijs en rood.

1 of 3 fase aansluiting

De Easee kan als 1 fase thuislader aangesloten worden. Ook is het mogelijk om de lader als 3 fase lader te installeren. Hierdoor kunt u sneller thuis laden. Zoekt u een eigen laadpaal voor de deur, de Easee is daar zeer geschikt voor.

De Easee is betaalbaar

De Easee is een betaalbare laadpaal die u via sneleenlaadpaal met korting kunt aanschaffen. Vergeleken met andere laadpalen, is de Easee relatief goedkoop in aanschaf. Door het typische design, ziet deze Wallbox er goed uit en is de constructie zeer degelijk. Uniek is de mogelijkheid om de cover te vervangen door een andere kleur, waardoor de uitstraling van de Easee afgestemd kan worden op uw muur.

Easee charge

Load balancing

Het opladen van een auto kost behoorlijk wat energie. En als tegelijkertijd de oven, de wasmachine en het fornuis aan staan, is het handig om tijdens deze piek ervoor te zorgen dat de meterkast niet wordt overbelast. Houdt ook rekening met een eventuele warmtepomp, boiler, airconditioning en andere grootverbruikers.

De Easee kan het energieverbruik van het opladen automatisch voor u bepalen middels load balancing. Dat betekent dat als er veel energie in huis wordt verbruikt, de laadpaal automatisch minder energie gaat verbruiken om te voorkomen dat de hoofdzekering smelt. Snel een laadpaal kan dit optioneel aanbieden, installeren en opleveren

Easee Equalizer
Easee EQ wordt gebruikt voor de load balancing

Beveiliging

Uw Easee is beveiligd, waardoor er geen onbevoegd gebruik mogelijk is. Maar het is ook mogelijk elke auto met een type 2 stekker te laden.

Easee Installeren

Vraag nu een offerte aan voor het installeren van uw Easee. Wij nemen dan contact met u op voor de installatie van uw laadpaal thuis.