Reviews en ervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Prima ervaring

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Michiel. Vooral persoonlijk advies en antwoord op mijn vragen met goede onderbouwing kan ik erg waarderen.

Volgende paal laat ik weer door Michiel plaatsen

Joris

Prima geholpen!

Rated 5 out of 5
3 november 2021

Michiel heeft me vooraf goed geïnformeerd over de noodzakelijke stappen. Het bleek dat ook de meterkast moest worden voorbereid op een verzwaring naar 3 fasen. Na de installatie is Michiel nog een keer teruggekomen om de Zappi aan te passen aan de 3-fasen aansluiting. Kortom heel goed geholpen, er werd netjes gewerkt en goed gecommuniceerd (ook direct gereageerd toen ik via de mail nog wat vragen had).

Erik

Zeer prettige ervaring

Rated 5 out of 5
30 oktober 2021

In tegenstelling tot de andere installateurs waarmee ik contact had, kreeg ik van Michiel direct duidelijk advies. Hij kon snel plaasten en had de Zappi ook op voorraad. Het fijne was ook dat we qua planning niet afhankelijk waren van de planning van het verzwaren van mijn aansluiting omdat de Zappi zowel 1 als 3 fasen aan kan. Verder was Michiel erg vriendelijk, strak op tijd en was de plaatsen volledig naar tevredenheid. Een vakman.

Sven Blom

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.