Nieuws

Afgelopen weekend werd de EV Experience georganiseerd op Circuit Zandvoort. Naast de mogelijkheden om met de nieuwste EV modellen te rijden over het circuit waar Max Verstappen enkele weken geleden wederom won, waren er ook veel laadpaal leveranciers aanwezig. Voor ons een mooie gelegenheid om bijgepraat te worden over ontwikkelingen, marketing planning en product updates.

Parkeergarages

Neem het nieuwe laadsysteem van Schneider Electric. We kennen Schneider Electric allemaal van hun kwaliteitsproducten op het gebeid van meterkasten en componenten, maar ze hebben dat nu ook doorgetrokken naar laadinfrastructuur. Een lader speciaal geschikt voor gebruik in parkeergarages, met extra aandacht op het gebeid van brandveiligheid. Deze lader kan een eventuele brand detecteren, doorgeven aan de meterkast en daar de stroom uitschakelen.

uitleg Schneider Electric
Uitleg over de Schneider Electric lader

Zonne-energie

Ook zien we de trend met het laden op zonne-energie doorzetten. Met de aanstaande wijzigingen in de salderingsregeling, zijn steeds meer laadpaal producenten bezig om het laden met pure zonne-energie te ondersteunen. Op de EV Experience zagen wij dat de Zappi van MyEnergi koploper blijft op dit gebied met een aantal technische features die de andere laders op korte termijn niet ondersteunen. Ze komen binnenkort ook met een nieuw product, wat echt een game changer gaat zijn. We waren zo enthousiast dat we gelijk een order geplaatst hebben voor eigen gebruik.

zappi - Sparki
Op de foto met Sparki

Levertijden

Een ander veel gevoerd gesprek ging over levertijden, beschikbaarheid van materiaal en tijd tussen aanvraag en plaatsing. Met ons merk sneleenlaadpaal.nl proberen we na akkoord op een offerte binnen 2 a 3 weken te plaatsen. We zijn dan ook blij om te melden dat we een parnership aangegaan zijn met laadpaal-outlet.nl. Hierdoor hebben we nog een extra leverancier om snel de beschikking te hebben over laadpalen en materialen, zodat wij onze naam waar kunnen maken. En juist die snelheid is iets waar onze klanten ons om waarderen, de reviews spreken voor zich.

Tesla op de EV Experience

Op zo’n groot event kan Tesla uiteraard niet ontbreken. Naast de nieuwe en zeer betaalbare Y, hadden ze ook hun Wall Connector meegenomen in diverse kleuren. Een veel gehoorde klacht was dat de lader alleen in wit leverbaar is, nu kan tegen een meerprijs ook een andere cover gemonteerd worden in de kleuren Zwart, Rood, Blauw of Antraciet. Zo past de lader nog beter bij de uitstraling van uw woning. Bestel de cover direct mee in de Tesla shop als u uw lader bestelt en wij monteren hem als service mee tijdens de installatie van uw Wall Connector. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Tesla Wall Connector - Rood
Tesla Wall Connector Rood
Tesla Wall Connector - Blauw
Tesla Wall Connector Blauw

Plezier

Tot slot hebben we ook gewoon een erg leuke dag gehad, waarbij het rijden op het circuit natuurlijk niet kon ontbreken.

Hongqi op de EV Experience
Full size SUV – de Hongqi E-HS9
Racen tijdens de EV Experience
Max Verstappen gevoel zonder uitstoot!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.