5,0
Rated 5,0 out of 5
Reviews en ervaringen

Snel geregeld, netjes uitgevoerd

Rated 5,0 out of 5
7 maart 2024

Vlotte en persoonlijke communicatie waarbij ook meteen wordt meegedacht aan een maatwerk oplossing met expertise en bijkomende tips. Prijs is marktconform waarbij over bijkomende verzoeken tot klein meerwerk niet moeilijk wordt gedaan.

Uitvoering was ook opvallend netjes gedaan met oog voor detail (tegels na graafwerk liggen er zowat netter in dan daarvoor). Ook tijdens de uitvoer werd er ter plekke nog meegedacht over details voor de exacte plaatsing e.d.

Bijzonder tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Dennis Oosterbaan

Goede service!

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2024

Communicatie rondom installatie verloopt vlot en professioneel. Installatie zelf verloopt ook netjes inclusief netjes werken. Afspraken worden keurig nagekomen.

Robert

Vlekkeloos!

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2024

Vrij snel na de aanvraag via de website, ik ben ongeduldig van aard, volgde de offerte. De afspraak was daarna ook snel gemaakt.

De installatie ging vlekkeloos, keurige heren, prima overleg en advies over de locatie, en het resultaat is ook fantastisch.

Precies wat je wilt als klant in deze, totaal ontzorgd worden. Niets dan lof.

Etienne

Top geregeld!

Rated 5,0 out of 5
10 november 2023

Wij zijn heel tevreden! Binnen 2 dagen hebben we de offerte ontvangen, factuur ontvangen, aanbetaling gedaan en de afspraak ingepland, die 14 dagen later al plaats kon vinden. Michel handelt alles zelf af, waardoor de lijntjes erg kort zijn. Na werkzaamheden van Stedin zou Michel nog terugkomen om de laatste bedrading aan te sluiten en hij stond meteen de volgende dag op de stoep! Super!

Jolanda

Goed, prettig en snel geleverd

Rated 5,0 out of 5
14 oktober 2023

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd; lader is vakkundig geïnstalleerd. Prettig in de omgang. De dienst is zeer snel geleverd.

Coen

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van Sneleenlaadpaal.nl uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.