Reviews en ervaringen

5
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Snel, behulpzaam en meedenkend

Rated 5 out of 5
1 september 2022

Prettige communicatie, snel reageren op emails en vragen, en waar nodig ook meedenken en advies. Uitstekende service.

Johan

Snel en vakkundig

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Prettige communicatie. Goed advies. Snelle levering. Nette afwerking. Flexibel in de planning.

Anke

Snel geregeld

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Communicatie was uitstekend, werd erg snel op mails gereageerd. Ondanks 30+ graden afgelopen woensdag heeft Michiel de hele dag in de zon lopen zweten om alles te installeren. En dat is uiteindelijk prima gelukt!

Veel dank!

Michiel

Plaatsen laadpaal

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Alles snel en top geregeld door Michiel, kan niet anders zeggen.

Ed

Top resultaat

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

We hadden een MyEnergi Zappi laadpaal die door een ander bedrijf is geïnstalleerd. Deze deed het wel maar liet niet de juiste gegevens zien. Omdat we inmiddels ook zonnepanelen hebben en deze laadpaal een Eco stand heeft die mooi samen gaat met de panelen was het toch tijd om er iemand met kennis naar te laten kijken. Dat is dus gelukt. Na contact duurde het niet lang voordat we geholpen waren. De Zappi is inmiddels goed ingesteld, in de meterkast zit nu ook alles goed en de zonnepanelen worden netjes uitgelezen. Top service.

Kevin

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.