5,0
Rated 5,0 out of 5
Reviews en ervaringen

Dik tevreden, zoals je het zou wensen!

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

Goed werk geleverd, geen aanmerkingen

IB

Snel is snel

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

Na akkoord offerte is de paal 9 dagen later geplaatst. Lekker snel dus. Communicatie vooraf liep soepel en snel. En niet geheel onbelangrijk: de paal is zeer vakkundig geplaatst.

Ronald

Top!

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

Zeer kundig en heel fijne communicatie. De laadpaal werkt perfect. Ik heb hem nu inmiddels al meer dan 6 maanden probleemlos.

Yasen

Snel, efficiënt, flexibel

Rated 5,0 out of 5
13 september 2023

Herken alle reviews. Dit is hoe je wil dat werkzaamheden bij of in je huis worden verricht. Goede communicatie van tevoren en vakkundige uitvoering. Doen!

AJ

Heel tevreden

Rated 5,0 out of 5
9 september 2023

Vooraf aan de installatie van de laadpaal al prettig contact gehad met Michiel via e-mail. Hij reageert snel, zelfs in het weekend. Goed en duidelijk advies gekregen. De kosten waren vooraf al duidelijk, zoals het hoort. Ik had me een paar dagen voor de installatie nog bedacht over de locatie van de laadpaal waardoor er extra gegraven moest worden. Dat was allemaal geen probleem. De laadpaal is vakkundig geïnstalleerd en de oprit is netjes achtergelaten. Zoals de titel al zegt: ik ben heel tevreden. Aanrader.

Alex

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van Sneleenlaadpaal.nl uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.