Reviews en ervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Goed advies, duidelijke en snelle communicatie

Rated 5 out of 5
17 april 2023

Binnen een paar uur een antwoord op vragen, en een goed advies. Snelle levering en soepel met afspreken om de laadpaal te plaatsen.

Laadpaal is snel en netjes met een duidelijke uitleg geplaatst, wat een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Jaap

Kwaliteit en vakwerk

Rated 5 out of 5
17 april 2023

Het is tegenwoordig lastig om tussen de cowboys en beunhazen een écht goede en betrouwbare elektricien te vinden. Na eenmaal contact met Michiel te hebben gelegd hoeft u niet meer verder te zoeken. Michiel communiceert vlot, vriendelijk en professioneel en heeft de klus (het installeren van een Tesla Wall connector) uitstekend en vakkundig gedaan. Aanrader!

Jody

Goede en snelle service

Rated 5 out of 5
30 maart 2023

Michiel heeft vorige week mijn Tesla Wallcharger geïnstalleerd. Van alle installateurs die ik voor deze werkzaamheden heb benaderd, reageert Michiel als enige snel, concreet en denkt mee in technische oplossingen. Hij komt op tijd, is vriendelijk en werkt netjes en geordend en legt goed uit hoe het systeem werkt. Maximale score!

Patrick

Snel en vakkundig!

Rated 5 out of 5
30 maart 2023

Via de website van Tesla kwamen wij bij dit bedrijf uit. Wij kregen snel reactie op onze offerte aanvraag en kregen ook altijd snel reactie per mail als wij nog een aanvullende vraag hadden. Uiteindelijk heeft Michiel op hele korte termijn een laadpaal geplaatst. Dit deed hij heel secuur en vakkundig. Ook bij ons heeft hij nog wat anders in de meterkast verbeterd. Je merkt dat hij verstand heeft van zaken en dat hij goed werk wil afleveren. Helemaal top dus, wij zijn hartstikke tevreden!

Caspar en Michel

Top professional

Rated 5 out of 5
20 maart 2023

Michiel voert de werkzaamheden vakkundig uit en legt geduldig uit hoe de laadpaal en het beheerportaal werkt.

hij krijgt van mij de hoogste waardering.

Rob Smits

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.