Reviews en ervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Snel en vakkundig

Rated 5 out of 5
10 januari 2022

Michiel reageerde vlot op de offerte-aanvraag en kwam met een goede suggestie voor een verbruiksmeter met WiFi. Alhoewel zijn vorige klus uitliep heeft hij de installatie bij ons toch op de afgesproken dag afgerond, tot in de avond. Hij heeft de Tesla laadpaal opgehangen en de nodige aanpassingen in de meterkast gemaakt. Heel tevreden over het resultaat!

Marcel

Uitstekende ervaring

Rated 5 out of 5
28 december 2021

De communicatie vooraf verliep zeer prettig, Michiel kon goed meedenken en was flexibel in het omgaan met de situatie ter plekke. De laadpaal is snel en vakkundig geïnstalleerd. De hele ervaring was zeer prettig en een hele geruststelling voor een nieuwe elektrische auto eigenaar.

Trude

Prima installatie en goede service (ook na de plaatsing)!

Rated 5 out of 5
24 december 2021

Het offertetraject was prettig; Michiel reageerde vlot en dacht goed mee over de mogelijkheden. Gelet op die ervaring, de concurrerende prijs en het feit dat Michiel snel de laadpaal kon plaatsen heb ik voor Sneleenlaadpaal.nl gekozen. De installatie ging vlekkeloos ondanks de complexe situatie ter plaatse (al een laadpaal aanwezig, de Zappi werd extra geplaatst en een zeer krappe kruipruimte). Michiel heeft netjes gewerkt en de boel ook netjes achtergelaten. Bovendien heeft hij goed uitgelegd hoe de Zappi (met Hub en Harvi) werkt.

We hebben de laadpaal nu zo’n twee maanden in gebruik en deze werkt vlekkeloos. Na een stroomstoring in de buurt werkte de laadpaal niet helemaal goed (achteraf waarschijnlijk omdat ik zelf de laadpaal gereset heb) en ook toen was de service zeer goed. Michiel reageerde direct op mijn mail met vragen en heeft daarna met de leverancier van Zappi de instellingen kunnen uitlezen en me kunnen helpen de instellingen weer goed te zetten. Kortom, we zijn zeer tevreden!

Mark

Een echte Vakman en Specialist!

Rated 5 out of 5
19 december 2021

Het eerste contact met Michiel verliep heel vlot, prettig, vakkundig en heel service gericht. Vooral het meedenken op afstand sprak me zeer aan en niks geen mooie verkooppraatjes maar gewoon een gedegen advies. Vandaag heeft Michiel bij ons de groepenkast vervangen en een Tesla Wall connector geplaatst. Het werk wat hij vandaag heeft geleverd is een directe vertaling van het eerste contact: op tijd, strak, netjes, correct, zeer vriendelijk en het werkt fantastisch. Dank Michiel…!

Reinier Hartman

Snel, vriendelijke en netjes

Rated 5 out of 5
11 december 2021

Michiel heeft bij mij een Tesla Wall Connector geplaatst en de meterkast vervangen.

Hij dacht direct mee bij het zien van de foto’s van de oude meterkast om deze goed in te richten en heeft hier netjes werk verricht.

Naast dat het werk netjes gedaan is, is Michiel ook nog eens vriendelijke vent.

Bedankt!

Frank Duivenvoorde

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.