Reviews en ervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
Reviews en ervaringen

Vakkundig en snel

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Na de aanvraag verliep de offerte erg vlot. Michiel reageert snel en ook eventuele vragen worden snel beantwoord. Ook denkt hij mee met wat er kan en mogelijk is rondom de installatie en meterkast. De installatie verliep vlot en vakkundig en ziet er keurig uit.

Super tevreden met het eindresultaat!

Mart van Nobelen

snel , netjes en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
5 maart 2022

de offerte was zeer snel , laagdrempelige communicatie en een goede uitleg gekregen .

super tevreden

Ernst

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
2 maart 2022

Het hele traject van informatie verzoek, via offerte tot en met het plaatsen van de laadpaal, verliep uitermate soepel. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Ik kan iedereen aanraden om hier zijn laadpaal te bestellen.

Erik Brouwer

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
10 februari 2022

Michiel was snel met het aanbieden van een offerte en met alleen de wijzigingen die echt nodig waren. Hij dacht meteen mee wat er in mijn meterkast kon blijven en wat er aangepast moest worden, zonder extra kosten/producten.

Prijs, service, kwaliteit is erg goed

Het ziet er allemaal keurig uit.

Super tevreden. Voor en ander elektro klus zou ik Michiel meteen vragen

Ronald

TOP!

Rated 5 out of 5
11 januari 2022

Snelle communicatie verliep zeer prettig, Michiel heeft ter plekke meegedacht hoe en waar het beste was om de paal te installeren. Netjes en vakkundig geïnstalleerd.

Peter van der Giessen

Disclaimer: alle reviews zijn geplaatst door klanten van sneleenlaadpaal uit eigen wil en zonder tegenprestatie. We staan alleen reviews toe van klanten waar wij een laadpaal geplaatst hebben. We plaatsen alle reviews. In het geval van een negatieve review, gaan we eerst met de klant in gesprek om tot een oplossing te komen. Daarna plaatsen we de review, met reactie met de geboden oplossing.