Nieuws

In het nieuws horen we dat het aanstaande kabinet-Rutte IV miljarden euro’s wil investeren om de impact van klimaatverandering te beperken. Hier hoort ook het stimuleren van elektrisch rijden bij.

Daarnaast zijn verschillende autofabrikanten van plan om in een rap tempo over te schakelen naar uitsluitend elektrische auto’s. Denk hierbij aan grote merken als Peugeot, zij geven aan vanaf 2030 uitsluitend volledig elektrische Peugeots uit te brengen in Europa. Maar ook Nissan is hard bezig om ervoor te zorgen dat de helft van zijn auto’s elektrisch is in 2030.

Dit draagt alleen maar bij aan het feit dat een elektrische auto steeds betaalbaarder wordt voor de consument. Er zijn veel mensen die graag willen overstappen naar een elektrische auto om bij te dragen aan een beter milieu en om meer geld over te houden in de portemonnee met de torenhoge benzineprijzen. Maar het prijskaartje dat aan een elektrische auto hangt houdt menigeen nog tegen. En er worden helaas nog te weinig tweedehands aangeboden.

Nog even geduld… en dan kunnen we allemaal overstappen. In het nieuwe jaar komt de subsidie pot weer beschikbaar. Wij verwachten dat veel particulieren hun aankoop hebben uitgesteld tot dat moment. Ook wij hebben extra maatregelen genomen om aan de toenemende vraag te voldoen.

Wij zijn dit jaar goed geëindigd en hebben een mooie donatie kunnen doen aan Trees for All. Voor nu, wenst ons team van Sneleenlaadpaal.nl u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar toe!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.